2013年10月20日星期日

wpmedya.comwp-contentnikeairmaxnl.html nike air max 1 gex197

Liang verbijsterd, HU Dangdang zie Goedkope Nike air max kijk naar rechts, boor een blik, pakte de dij : verkeerde draai, draai ! Liang over de krant, neemt het oog om Nan foto's te zien. nike air max 1 Het dragen van een wit shirt, zwart vest, de naam van dezelfde kleur stropdas, coach factory outlet bedrijf cue, de mond lichtjes teruggebracht, dit is slechts een kant, maar het kan worden gezien, is erg blij nike air max 1 nike air max 1 verrast een moment, en dan zie je naast de enorme kop: zeventien - jarige jongen hit China voor de grootste overstuur deze Open !

Kanako nike air max 90 deel aan de China Open, versloeg de wereld gerangschikt vierentwintigste van de Dink, afgerond op de top drie van twaalf, maar raakte een 147 ! China's eerste 147 ! Aziaten eerste 147 ! Hu zei Dangdang muck, nike air max 1 kijk naar het lichaam met een forum te melden, wachten, twee dagen niet nemen, de provinciale krant, stadskrant moeten hebben ! Misschien het zou moeten zijn op tv ! Liang wezenloos, soms een beetje kan niet instemmen met deze informatie, nog groter dan nike air max 1 Fangwen Zhuo ook een beetje roes.

Maar aangezien dit nieuws is te waardevol,nike air max 1, zodat de eigenaar put kiosken geplaatst in de buitenwereld het gezicht van Wang Nan, Fangwen Zhuo om een ​​krant te kopen toen hij merkte, plotseling, het was geschokt. Moment stond daar, zet de hele lay-out om het te lezen. In dat layout, Zhangjie Rui Wang Nan roemen dat de aarde niet de hemel ook minder, zeg dan niet is China's eerste, en zelfs in de wereld zijn zeldzaam, de 147 is om opnieuw en opnieuw moet worden gegenereerd. Natuurlijk, dit is ook een eerste rang Dink werd buiten gezet.

相关的主题文章: